Blog Klik Oglasa

Zanimljivosti, informacije i obaveštenja u vezi sa radom sajta.

Kako se rešiti kamenca sa slavine

09.11.2015. god. 2

Rešite se naslaga kamenca na slavini u par koraka.

Često čujemo da je kuhinja srce domaćinstva i većina Vas će se složiti sa ovom izjavom. U ostalom u kuhinji se pripremaju obroci za celu porodicu i veoma je bitno ...

Kako se rešiti kamenca sa slavine

Vidi ceo tekst

Neobičan nameštaj

26.06.2014. god. 8

Sasvim drugačiji pristup dizajniranju nameštaja pokazuje nam Stright Line Designs grupa dizajnera koja je kreirala ovu kolekciju. Da li se može nabaviti kod nas nismo utvrdili ali svakako vredi pogledati.

Neobičan nameštaj

Vidi ceo tekst

Šaljivi oglasi 001

12.06.2014. god.

Prodajem komplet enciklopediju od 45 tomova, Cena nije određena, prodaće se najboljem ponuđaču. Knige u izvrsnom stanju, više mi nisu potrebne, oženio se prošlog vikenda. Žena zna sve.

Vidi ceo tekst

Foto oglasi

09.06.2014. god. 1

Da fotografija vredi hiljadu reči odavno je poznato svima. Još jedan primer je i prodaja lančića na slici. Prodavac lančića je jedna ruskinja koja je svoj lančić prodala u rekordnom roku.

Foto oglasi

Vidi ceo tekst

Oglasi u službi reklamiranja vašeg posla

25.05.2014. god. 1

Postavljanje oglasa na oglasnim sajtovima je brz i jednostavan način povezivanja vas i vašeg posla sa potencijalnim kupcima. Oglasi su veoma dobar način da se čuje za vas i vaš posao, naročito kad zbog ograničenog budžeta niste u mogućnosti ...

Oglasi u službi reklamiranja vašeg posla

Vidi ceo tekst

Lancia Stratos Zero

05.05.2014. god. 2

Ovaj automobil je futuristički koncept dizajnera Marčela Gandinija iz 1970 godine. Predstavlja nulti primerak serije Lancia Stratos HF automobila koji su se proizvodili od 1972 do 1974 godine.

U ovoj seriji proizvedeno je oko 490 primeraka, koji su ipak znatno ...

Lancia Stratos Zero

Vidi ceo tekst

Klik Market krenuo sa radom

25.04.2014. god.

Pored oglasa na sajtu korisnici od danas mogu postavljati i svoje proizvode u Klik Market. Bilo da se radi o proizvodnji ili trgovini proizvodima, Klik Market je mesto na kome možete izložiti svoju ponudu proizvoda posetiocima sajta klikoglasi.com.

Otvaranje ...

Vidi ceo tekst

Instaliran novi sistem za postavljanje oglasa

24.03.2014. god.

Nakon višegodišnjeg rada na Joomla CMS-u, Klik Oglasi od danas imaju svoj sopstveni sistem za postavljanje i manipulaciju oglasima. Sam sistem je delo domaćih stručnjaka i razvijan je tako da zadovolji potrebe sve većeg broja korisnika sajta.

Prelaskom ...

Vidi ceo tekst