Pula - Medulin, kuća na moru

10.05.2020. Beograd

U centru Medulina, južnoj Istri, na nekoliko kilometara od od istorijskog grada Pule, prodaje se kuća od 170 m². Luksuzno renovirana 'kamena' kuća je na tri nivoa sa tri apartmana, dva ulaza, dve terase i dva parking mesta, smeštena da se blago spušta prema moru. Klimatizovana i uredejena za turizam, sa pogledom na more i na pet minuta od plaže. Cena eura.

Istra se smestila na istoimenom srcolikom plavozelenom poluostrvu. Njena privlačnost leži u spoju atraktivne obale i zelene unutrašnjosti. Uz samu obalu Istre nalaze se mala mesta i gradovi: Umag, Poreč, Rovinj, Medulin i mnoga druga primorska manja mesta. Taj se pojas popularno naziva 'Plava Istra'. 3000-e godina staru Pulu obeležavaju njene kulturno-istorijske vriednosti medju kojima treba istaći pulsku arenu, amfiteatar koji je izgradjen za održavanje gladijatorskih igara, te brojne ostatke i spomenike iz rimskog doba.

Opština Medulin, okružena bujnom vegetacijom, zahvata površinu od 32km². Nekada selo poljoprivrednika i ribara, danas spada medju najbolje predstavnike istarskog turizma i jedno je od najlepših mesta. Predivne peščano – šljunkovite plaže za igru, kupanje i odmor samo su jedan deo fantastičnog Medulina, jer tu su i luksuzni hoteli brojni restorani, barovi, poslastičarnice, diskoteke i letnje terase na otvorenom koji nude raznovrsne mogućnosti za rekreaciju i zabavu. Svakako, nezaobilazna je 'šarena' luka u kojoj uvek ima vezanih brodića, jahti i razvijorenih zastava i jedara, a upravo tu se nalaze i najizvrsnije konobe. Duga ribarska tradicija daje vam priliku da sami otkrivate posebnosti tradicionalne kuhinje.
Medulin, oaza mira i tišine iako naglašeno porodično mesto privlači i omladinu, a predivna prirodna okolina i duga šetališta čine ga izuzetno romantičnim mestom.
Ovaj grad nije 'interesantan' samo tokom leta, zbog svoje izuzetno povoljne istarske klime i zimi na 'travnjake', trim staze i šetališta dolaze profesionalni sportisti, repreznetacije, atletičari, amateri i rekreativci,

Kako je Medulin duge istorije, kulturnu baštinu predstavlja jedno od najvažnijih arheoloških nalazišta – Vižula. Pored ostataka ovog kompleksa, na Vižuli se može šetati fantastičnom prirodom, a pored lepih šetališta postavljene su mnogobrojne informativne table o 'svakodnevnom' životu Rimljana na ovim prostorima.
Predivna klima tokom čitave godine, fantastične plaže i jedinstvena priroda, uz brižljivu pažnju posvećenu razvoju svih aspekata turizma – rekreativnog, sportskog, kulturnog ili avanturističkog, čine Medulin jednim od najboljih mesta, a vama pruža priliku da započenete svoju Istarsku 'avanturu'.

'More je sve. Ono odiše čistoćom i zdravljem. Ono je beskrajna pustinja, gde čovek nije nikada usamljen. Ono ima neverovatnu moć da nas navede da mislimo na stvari na koje volimo da mislimo.'

 • Grupa: Kuće
 • Oglasio: Nata
 • Cena: Dogovor
 • Kontakt: Telefon, Email
 • Tel: 381 64 123 4397
 • Pošalji E-mail
 • Osoba za kontakt: Natalija
 • Broj oglasa: 116782
 • obnovljen oglas
Fotografije

Kliknite na fotografiju za uvećan prikaz.

 • Pula - Medulin, kuća na moru
 • Pula - Medulin, kuća na moru
 • Pula - Medulin, kuća na moru
 • Pula - Medulin, kuća na moru
 • Pula - Medulin, kuća na moru
 • Pula - Medulin, kuća na moru
Srodni oglasi iz iste grupe
Kuca/Vikendica u Vrtiglavu

Na prodaju kuca u selu Vrtiglav, 5km od centra Mionice, 25km od Valjeva, 35km od Divcibara, 95km ...

02.02.2020. Valjevo

Viđen: 229
: 6

Kuca u Bavanistu

Prodajem kucu u Bavanistu,220m2,uknjizeno..0642065602

23.02.2020. Kovin

Viđen: 107
: 3

Hitno prodajem kuca-Zajecar

HITNO prodajem kucu (100m2) sa pomocnom zgradom (40m2) u istom dvoristu u strogom centru Zajecara...

22.05.2019. Zaječar

Viđen: 339
: 1

Stambeno-poslovna kuca u Subotici

Kuća sa dve odvojene stamb.jedinice i sa registrovanim.posl.prostorom od 29 kvm-stomatološka ordi...

12.01.2020. Subotica

Viđen: 77
: 6

Prodajem 2 kuce na istom placu na Djerdapu kod ...

Prodajem na Djerdapu 23 km nizvodno od Golubackog grada i 13 km uzvodno od Lepenskog vira u selu ...

05.08.2020. Veliko Gradište

Viđen: 28
: 6

Prodajem kucu na Bezanijskoj kosi

Prodaje se kuća na Bežanijskoj Kosi, p+1 spratna, ukupne neto površine 205,06m2.Nalazi se na plac...

17.03.2019. Beograd

Viđen: 246
: 6